fbpx

FANTASTISCHE AVONTUREN DICHTBIJ

Feddet Strand Resort ligt vlakbij spannende bezienswaardigheden en attracties.

Excursies binnen 30 km

Hier vindt je een grote selectie van de meest populaire bezienswaardigheden binnen 10 – 30 km van Feddet. Kom langs de Informatiebalie en wij helpen je met kiezen. Neem ook een kijkje bij onze suggesties voor bezienswaardigheden binnen 31 – 60 km en 61 – 100 km

Stevns Klint & Højerup Gl. Kerk

Bij een bezoek aan Højeruplund op Stevns vindt je spannende belevenissen in een unieke natuur. Afstand van Feddet: 30 km

BonBon-Land

Beleef een schitterende dag in attractiepark BonBonLand. In het park zijn meer dan 50 attracties op het water, in de lucht en veel plezier voor de kleintjes. Er is dus genoeg te beleven tijdens een dagje bij BonBonLand. Afstand van Feddet: 28 km

Faxe kalksteengroeve/Geologisch museum

Reis 63 miljoen jaar terug in de tijd, toen Denemarken bedekt was door een diepe zee, en er groeide een groot koraalrif, vandaag is dit Faxe. Hier leefde haaien en krokodillen en meer dan 500 andere dieren. Bij het Geologische Museum Faxe kan je verschillende fossielen zien van dieren en je kan de geschiedenis horen van de meer dan 900 jaar, waar kalksteen gewonnen werd in het oude koraalrif. Je kan ook op jacht gaan naar je eigen 63 miljoen jaar oude fossielen. Afstand van Feddet: 10 km.

Camp Adventure

Camp Adventure is een spannende uitdaging voor alle kinderen. Of je nu een kind van drie bent of een tiener, we hebben cursussen die kinderen van alle leeftijden uitdagen en ze zijn een geweldige ervaring rijker. Bij Camp Adventure kan iedereen meedoen en iedereen heeft een fantastische dag. De cursussen zijn zo samengesteld dat er zowel speelse- als uitdagende activiteiten zijn. Afstand van Feddet: 21 km.

Denemarkens burchtcenter

Denemarkens oudste en belangrijkste burcht van de middeleeuwen. Gebouwd door Valdemar Atterdag 1362-65. Denemarkens Burchtcenter is een onderzoeks- en bezienswaardigheidscenter. Het verhaal is gebaseerd op het huidige onderzoek en de kennis van de Deense monarchie en de machtsstructuur van de middeleeuwen.  Momenteel wordt er nieuwe kennis opgedaan die letterlijk uit de diepte van de modder van de gracht komt. We verwachten dat de bevindingen ons meer vertellen over de geschiedenis van de burcht en misschien een hoofdstuk of twee kan toevoegen. Afstand van Feddet: 30 km

Thorvaldsens Samlinger Nysø

De laatste zes jaar van zijn leven, van 1838-1844 woonde Thorvaldsen vaak in Nysø in Zuid Zeeland. Hier voerde hij een aantal van zijn laatste werken uit. Een aantal van zijn werken zijn vandaag de dag te zien in Nysø, waar in een van de vleugels een klein museum is ingericht met zijn werk uit de Nysø tijd. Afstand van Feddet: 13 km.

H. C. Andersens Wereld

H.C. Andersens wereld biedt activiteiten die de zintuigen prikkelen en waar bezoekers zelf bijdragen aan het creëren van een goede ervaring. Het park is geopend van 11.00-15.00u Dit jaar worden er nieuwe voorstellingen uitgevoerd. Tussen de voorstellingen door kan de hele familie genieten van de verhalen, dieren, speeltuin, avonturenkamer, tentoonstelling, muziek en cafe.

Afstand van Feddet: 21 km.

Blåbæk Vandmølle

De Blæbæk watermolen bevindt zich in Faxe Å, die zijn oorsprong heeft bij Lystrup Manor en zich uitstrekt tot Faxe baai. Sinds 1664 is er molen op het terrein en de bestaande gebouwen zijn gebouwd tussen 1800 en 1838. In de directe omgeving staat een windturbine als extra help voor de watermolen. De watermolen is nog steeds volledig operationeel. Afstand van Feddet: 10 km.

Rønnebæksholm Kunst- en Cultuurcenter

Het hoofdgebouw van Rønnebæksholm vormt het kader voor wisselende tentoonstellingen met moderne en hedendaagse kunst. Het landhuis is  de thuisbasis voor Grundtvig, en je kan zijn prieel “Vriendelijkheid” bezoeken in het park, waar ook een grote en prachtige tuin te zien is. Afstand van Feddet: 29 km.

Vemmetofte Klooster

Historisch landhuis omringt door grachten in een openbaar park. Afstand van Feddet: 15 km.

Gisselfeld Klooster

Gisselfeld Klooster is voor iedereen die van geweldige ervaringen houdt. Of het park nu in de bloei staat en de zon schijnt, of bedekt wordt met een wit dekbed van sneeuw, het is een puur genieten. Het klooster heeft zijn vaste tradities zoals de Classic Motorshow en de Kerstmarkt, maar het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd. Afstand van Feddet: 20 km.

Stars

De ritmische locatie van de gemeente Vordingborg. Stars presenteert meer dan 100 concerten per jaar in alle genres rock, pop, jazz, volksmuziek, hip hop, etc. Afstand van Feddet: 30 km

Zuid Zeeland golfclub

Golfclub Mogenstrup is een van de mooiste 18-holes van Denemarken. Een club met een sterk milieuprofiel. De club heeft ook een 6-holes baan met een par 3. Het clubhuis is ingericht met alle faciliteiten zoals een pro-shop met een grote selectie, een secretariaat en een restaurant met een prachtig uitzicht op de baan. Afstand van Feddet: 23 km.

Rønnede Golfclub

Rønnede Golfclub verwelkomt graag green-fee spelers. Afstand van Feddet: 15 km

Jungshoved Kerk

Jungshoved Kerk heeft een unieke, prachtige locatie dicht bij de burcht van het voormalige Junghoved kasteel en vlakbij de kust van de kleine plaats Stavreby Nor. Afstand van Feddet: 20 km.

Kalvehave Labyrintpark

Het doolhof is een uitdaging voor alle leeftijden en het is niet zeker is dat volwassenen beter zijn dan kinderen om hun weg te vinden in het doolhof. Afstand van Feddet: 30 km

Neem een kijkje

Beleef de camping, alsof je er zelf bent, in 360 graden foto’s

BELEEF FANTASTISCHE AVONTUREN!

Op Feddet Strand Resort is er van alles te doen voor zowel jong als oud. Naast de vele activiteiten op de camping, kun je ook een duik nemen vanaf ons strand, welke diverse keren is genomineerd als Zeeland’s beste en meest kindvriendelijke strand! Is het water te koud, neem dan een duik in ons overdekte zwembad met kinderbad. Hou je niet van het water, dan kunnen de kinderen zich ook vermaken in de vele speeltuinen of het overdekte Fun & Play.

GRATIS WIFI OP DE HELE CAMPING