fbpx

Spannende en leerzame excursies

Feddet Strand Resort ligt niet ver van spannende bezienswaardigheden en attracties. Perfect voor een halve dag met de familie.

Excursies binnen 31-60 km

Hier vindt je de meest populaire excursies binnen 31-60 km van Feddet. Kom langs de Informatiebalie en wij helpen je met kiezen. Neem ook een kijkje bij onze suggesties voor bezienswaardigheden binnen 10 – 30 km en 61 – 100 km.

Koudeoorlogmuseum Stevns Fort

Bezoek het nucleaire veilige Fort in Stevns Klint en hoor het verhaal van een van de meest geheime locaties in Denemarken, die in de frontlinie van de Koude Oorlog ligt. Het Koude oorlogsmuseum is een bestemming voor het hele gezin. Er is veel te zien en beleven. Afstand van Feddet: 35 km

Gavnø Kasteelpark

Het avonturenkasteel, het avontuurlijke kasteelpark, de kasteelbrouwerij Gavnø, Gavnø Go Fly en eten – er zijn een hoop mogelijkheden voor een spannende belevenis voor jong en oud in en rondom Gavnø, het avonturenkasteel op het bloemeneiland. Afstand van Feddet: 32 km.

Stevns Natuurcenter

Het natuurcenter is open op afspraak, maar de natuur en de uitzichttoren, waar je op heldere dagen naar Zweden, Øresundsbroen en Kongelunden op Amager kan zien, is dagelijks geopend. Afstand van Feddet: 35 km.

Ringsted Outlet

Denemarkens enige echte architect getekende outletstad – gebouwd als een origineel internationale outlet dorp met sommige van de beste merken van de wereld. Hier kan je het hele jaar door tot 70% sparen op verschillende merkproducten. Afstand van Feddet: 50 km.

Skjoldenæsholm spoorwegsmuseum

Skjoldenæsholm, een werkend spoorwegmuseum, waar je oude treinen kan besturen. In het museum, gelegen in Jystrup tussen Ringsted en Roskilde in het schilderachtige Midden Zeeland, passeren treinen uit Kopenhagen, Odense en Aarhus, en een aantal buitenlandse treinen. Op de meeste openingsdagen rijden de veteranenbussen van het museum langs een route die door de prachtige regio in het historische gebied rond het meer van Valsølille loopt. Afstand van Feddet: 59 km.

Neem een kijkje

Beleef de camping, alsof je er zelf bent, in 360 graden foto’s

BELEEF FANTASTISCHE AVONTUREN!

Op Feddet Strand Resort is er van alles te doen voor zowel jong als oud. Naast de vele activiteiten op de camping, kun je ook een duik nemen vanaf ons strand, welke diverse keren is genomineerd als Zeeland’s beste en meest kindvriendelijke strand! Is het water te koud, neem dan een duik in ons overdekte zwembad met kinderbad. Hou je niet van het water, dan kunnen de kinderen zich ook vermaken in de vele speeltuinen of het overdekte Fun & Play.