fbpx

EEN VAKANTIE MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Feddet Strand Resort ligt op Zuid Zeeland en je bent binnen 50 minuten in Kopenhagen. Perfect voor een dagtocht.

Excursies binnen 61-100 km

Hier vindt je de meest populaire excursies binnen 61-100 km van Feddet. Kom langs de Informatiebalie en wij helpen je met kiezen. Neem ook een kijkje bij onze suggesties voor bezienswaardigheden binnen 10 – 30 km en 31 – 60 km.

Tivoli

Welkom bij een overvloed aan ervaringen, van wilde ritten tot lekkere gerechten en grote concerten, en is een must voor iedereen die Kopenhagen bezoekt. Tivoli opent de deuren voor een geweldig zomerseizoen vol met entertainment, dans, muziek, concerten op het gazon. Tivoli is kortweg de populairste attractie van Denemarken.  Afstand van Feddet: 80 km

Den Blå Planet

Denemarkens Aquarium is het grootste aquarium van Noord Europa en biedt een unieke ervaring voor kinderen en volwassenen, met z’n 20.000 dieren en 7 miljoen liter water. Met Den Blå Planet heeft Denemarken opnieuw een nationaal aquarium in de wereldelite en een nieuw architectonisch monument. Afstand van Feddet: 90 km.

Dyrehavsbakken

Bij Bakken vindt je meer attracties dan elders in het land – en leuke spelletjes en competities zijn er in overvloed. Hier zijn de restaurants, pubs, ijs- en fastfoodbars dichterbij dan je elders zal zien. Bovendien is Bakken de thuisbasis van de grootste en leukste revue van Denemarken – de Circus Revue – en het enige overgebleven zanger paviljoen in het hele land – Bakkens Hvile. Afstand van Feddet: 90 km.

Zoo Kopenhagen

Ongeacht het weer biedt de dierentuin een tropische warmte. Slangen, krokodillen, zijdeaapjes, neushoornvogels, dwergherten, vrij rondvliegende vogels en vlinders zijn slechts een klein deel van wat je kan ervaren in het 1500m2 regenwoud. Je kan zowel boven als onder het waterniveau dichtbij de fascinerende dieren komen. Afstand van Feddet: 86 km

Thyco Brahe Planetarium

Tyco Brahe Planetarium levert educatief entertainment voor het hele gezin. Hier kan je de kosmologie op aarde ervaren! Ervaar de schoonheid van de sterrenhemel en het fascinerende universum van astronomie. Bekijk en beleef de films in de koepel van het 1.000m2 grote Ruimtetheater. Afstand van Feddet: 85 km.

Knuthenborg

Met zijn 400 ha is Knuthenborg Safaripark de grootste dierentuin van Noord Europa. In 2015 stond de teller op ongeveer 70 diersoorten. Bezoekers kunnen zowel door het park rijden, waar de meeste dieren vrij rondlopen op de grote groene gebieden of te voet tussen de prachtige oude bomen en de ongevaarlijke dieren. Afstand van Feddet: 86 km.

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke is al eeuwenlang het kerkhof van de koninklijke familie en staat op de UNESCO werelderfgoed lijst. De kathedraal met zijn rode bakstenen en vele kapellen biedt een uniek inzicht in de bouwkunst en geschiedenis van Denemarken gedurende 800 jaar. Afstand van Feddet: 69 km.

Møns Klint

Møns Klint is een bijzondere belevenis. De natuur en de klif zijn heel uniek. Misschien heb je geluk dat je een van de zeldzame orchideeën ziet, of misschien het rondtrekkende slechtvalkpaar, die zich verschuilen in de grotten van de rotsen. De bossen rond de klif bevatten nog steeds de sporen van de grafheuvels en burcht van Timmesøbjerg uit de jaren 1100. Afstand van Feddet: 65 km.

Geocenter Møns Klint

Bij het Geocenter, gelegen aan de Klint zelf, wordt het prachtige landschap gecombineerd met onconventionele architectuur en innovatief denken op een hoog niveau. In het speciale kindergedeelte zijn er veel leuke en opwindende activiteiten voor de kleintjes. Afstand van Feddet: 65 km.

Liselund Park

Kasteel en park van 1700. Prachtig park met een klein rieten kasteel, het Noorse huis, Zwitsers huisje en het Chinese theepaviljoen. Afstand van Feddet: 62 km.

Middelaldercentret

Experimenterend museum en onderzoekcenter voor historische technologie in Nykøbing Falster. Afstand van Feddet: 64 km.

Arken – Museum Voor Moderne Kunst

De komende jaren zal ARKEN worden gekenmerkt door grote tentoonstellingen met klassieke Deense en internationale kunstenaars in combinatie met tentoonstellingen van de geheel nieuwe kunst. Hiernaast komt de groeiende verzameling van de nieuwste Deense en internationale kunst. Afstand van Feddet: 71 km.

Sagnlandet Lejre

Terwijl de zon hoog aan de hemel staat, wordt Sagnlandet overspoeld met mensen uit alle tijden. Ontmoet de vroegere families van Lethra en in Krikkebjerghuse, waar ze wonen, zoals men deed vele jaren geleden. Je kan ook je eigen krachten testen met de krijgertraining, of ga als archeoloog op zoek naar oude skeletten en verborgen schatten. Afstand van Feddet: 80 km.

Andelslandsbyen

Een historisch belevingscenter gelegen in Nyvang, een oude privé boerderij van 44 ha, ten zuiden van Holbæk. De boerderij is een levend openluchtmuseum waar de deeltijdperiode van 1870-1950 beleefd kan worden door middel van verschillende tentoonstellingen en activiteiten, bijv. een coöperatieve zuivelfabriek met stoommachine en boterkubussen, een kleine boerderij met dieren en een smederij, een houtzagerij, een schoenmakeratelier, een kerk, een reddingsstation en andere beroepen uit die tijd. Afstand van Feddet: 96 km.

Neem een kijkje

Beleef de camping, alsof je er zelf bent, in 360 graden foto’s

BELEEF FANTASTISCHE AVONTUREN!

Op Feddet Strand Resort is er van alles te doen voor zowel jong als oud. Naast de vele activiteiten op de camping, kun je ook een duik nemen vanaf ons strand, welke diverse keren is genomineerd als Zeeland’s beste en meest kindvriendelijke strand! Is het water te koud, neem dan een duik in ons overdekte zwembad met kinderbad. Hou je niet van het water, dan kunnen de kinderen zich ook vermaken in de vele speeltuinen of het overdekte Fun & Play.